Szolgáltatásaink

Webáruház készítés

Minőségi, keresőoptimalizált webáruházak készítése és karbantartása. Egyedi CMS felület, bankkártyás fizetés és egyedi látványterv készítés.

Ha Ön is szeretné, hogy ügyfelei on-line vásárolhassanak kínálatából, s ezáltalnövelni szeretné bevételét, akkor a legjobb helyen jár! Az MCOnet International segít Önnek a megvalósításban!


Tapasztalt szakembereink évek óta tökéletesítik rendszerünket, hogy egy összefogott, egyedi CMS adminisztrációs felület segítségével Ön könnyen és gyorsan elérhetővé tegye termékeit a vásárlók számára. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálásra, melynek köszönhetően még több potenciális ügyféljelöltet irányíthat áruházába.


A lehető legkényelmesebb ügyintézés érdekében, rendszereinkbe lehetővé vált a bankkártyás fizetés is.
Milyen technológiákat alkalmazunk?
  • Egyedi webáruház CMS (Content Management System) tartalomkezelő rendszer, melynek köszönhetően leegyszerűsödött a webáruház tartalmának frissítése, termékek feltöltése.
  • Egyedi webdesign (webáruház látványterv) készítése és rendelkezésre bocsátása a programozás megkezdése előtt.
  • Igényei szerint megfelelő keresőoptimalizálási eljárásokat alkalmazunk, hogy potenciális ügyfélköre megtalálja a legnépszerűbb internetes keresőkben! (Pl. Google, Yahoo stb.)
  • Bankkártyás fizetés fogadása
Webáruház