Szolgáltatásaink

Okos weboldalak és webáruházak készítése

Keresőoptimalizált, dinamikus weboldalak, webáruházak készítése. Egyedi CMS adminisztrációs felület, bankkártyás fizetés és egyedi látványterv készítés.

Az internet egyre szélesebb körben terjed a világon, így a cégek, szervezetek számára lassan nélkülözhetetlenné  válik a világhálón történő megjelenés és reklám.

Az MCOnet International nem csak weboldalt biztosít Önnek és cégének, hanem egy új "kaput nyit" az internet menedzsment felvirágoztatásához, melynek köszönhetően ügyfélköre és profitja is növekszik. Ezért törekszünk arra, hogy nem csak széplátványos, hanem keresőoptimalizált és sikerorientált eszközöket biztosítsunk megrendelőink számára.

 

Weblapok kivitelezésénél az alábbi technológiákkal dolgozunk:
  • Egyedi CMS (Content Management System) tartalomkezelő rendszer, melynek köszönhetően olyan egyszerű a weboldal tartalmának frissítése, mint ha Word szövegszerkesztőt használna.
  • Egyedi webdesign (weboldal látványterv) készítése és rendelkezésre bocsátása a programozás megkezdése előtt.
  • Igényei szerint megfelelő keresőoptimalizálási eljárásokat alkalmazunk, hogy potenciális ügyfélköre megtalálja a legnépszerűbb internetes keresőkben! (Pl. Google, Yahoo stb.)

 

Ha Ön is szeretné, hogy ügyfelei on-line vásárolhassanak kínálatából, s ezáltalnövelni szeretné bevételét, akkor a legjobb helyen jár! Az MCOnet International segít Önnek a megvalósításban!


Tapasztalt szakembereink évek óta tökéletesítik rendszerünket, hogy egy összefogott, egyedi CMS adminisztrációs felület segítségével Ön könnyen és gyorsan elérhetővé tegye termékeit a vásárlók számára. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálásra, melynek köszönhetően még több potenciális ügyféljelöltet irányíthat áruházába.


A lehető legkényelmesebb ügyintézés érdekében, rendszereinkbe lehetővé vált a bankkártyás fizetés is.
Milyen technológiákat alkalmazunk?
  • Egyedi webáruház CMS (Content Management System) tartalomkezelő rendszer, melynek köszönhetően leegyszerűsödött a webáruház tartalmának frissítése, termékek feltöltése.
  • Egyedi webdesign (webáruház látványterv) készítése és rendelkezésre bocsátása a programozás megkezdése előtt.
  • Igényei szerint megfelelő keresőoptimalizálási eljárásokat alkalmazunk, hogy potenciális ügyfélköre megtalálja a legnépszerűbb internetes keresőkben! (Pl. Google, Yahoo stb.)
  • Bankkártyás fizetés fogadása
Webáruház